W Kukaniu otwarto rodzinną masarnię. „Nasze Smaki” to tradycja, natura i niepowtarzalny smak

Tradycyjne, naturalne, świeże o niepowtarzalnym smaku i aromacie. Takie wyroby oferuje rodzinna masarnia „Smak Natury”, której oficjalne otwarcie odbyło się dziś w Kukaniu.

Na ten moment czekali wiele lat. Otwarta właśnie przez Krzysztofa i Roberta Bułhak z Kukania (gm. Gryfice) masarnia, to rodzinna firma z tradycjami. W tym ważnym dla nich dniu przedsiębiorcom towarzyszyła najbliższa rodzina i przyjaciele. Nie zabrakło również przedstawicieli samorządu lokalnego. Na wszystkich gości, którzy wspólnie z braćmi Bułhak świętowali otwarcie ich masarni, czekał poczęstunek z przygotowanych przez nich wyrobów.

- Cieszymy się bardzo, że wraz z rodziną i osobami dla nas ważnymi możemy świętować otwarcie naszej masarni. To dla nas naprawdę ważny moment. Naturalne Wyroby Wiejskie „Smak Natury” R.K. Bułhak – bo tak nazywa się nasza firma – oferuje klientom tylko produkty naturalne, bez żadnych dodatków chemii i polepszaczy. Nasze przetwórstwo to smaki naszych dziadków, takie, jakich teraz nie ma i takie właśnie smaki dzieciństwa chcemy przypomnieć klientom – mówi Robert Bułhak. – Jak na razie nasze produkty można kupić w sklepie obwoźnym w Gryficach, Płotach i Golczewie. W przyszłości chcielibyśmy otworzyć własny punkt. Myślimy też o rozpoczęciu współpracy z istniejącymi już punktami sklepowymi, tak aby wszyscy mogli spróbować naszych produktów – dodaje.

Wyroby z masarni braci Bułhak są tradycyjne, naturalne i smaczne. Ich peklowanie odbywa się przy użyciu soli, naturalnych przypraw ziołowych oraz czosnku. „Smak Natury” oferuje m.in. produkty wędzone, pieczone i surowe. Wśród nich kiełbasy, kabanosy, szynki, schab, pasztety, pieczenie i słonina. 
 

DOŁĄCZ DO NAS NA FACEBOOK-U BĄDŹ ZAWSZE NA BIEŻĄCO!

Drobne ogłoszenia