Majówkowe grillowanie w browarze Folga

Gryficki browar Folga zaprasza także w czasie majowego weekendu. Teraz w karcie dań potrawy z grilla.

Na majówkę gryficki browar Folga przygotował dla swoich klientów menu. Oprócz dań, które znajdują się w karcie, teraz szef kuchni serwuje także delikatne, wykwintne potrawy z grilla.

Do wyboru grillowany drób, wieprzowina i ryba. Dania podawane są na specjalnych stojakach tzw. „szpadach”, z dodatkiem frytek własnego wypieku i bukietem sałat. 

Restauracja i browar czynne są:
Środa, czwartek – godz. 12.00 – 22.00
Piątek, sobota – godz. 12.00 – 24.00
Niedziela – godz. 12:00-22:00

Rezerwacja stolików: tel. 531 790 144.

DOŁĄCZ DO NAS NA FACEBOOK-U BĄDŹ ZAWSZE NA BIEŻĄCO!

Drobne ogłoszenia